Fint ben


Tidig fredagskväll

Vi ska nanna nu. Jag har redan dött av skratt när Richard försökt leka sexig med en kudde som försökt dölja härligheten. Så blir det jobb imorgon.


Dyr matta?

Richard spillde ut massa dricka på mattan. Hans "10-000 kr matta" som han upprepar nu. Sen säger han att det är mitt fel. Jag var inte ens i närheten. Synd den kostade så mycket då. Därför jag köper billiga grejer. Men det var inte mitt fel. Dessutom, är det jättedyrt? Jag vet inte.

Fuskvodka

Vi köper bag-in-box vodka, 3 liter, i Danmark. Dricker vi själva gör det ingenting, då häller vi från den där. Men ska vi iväg, ja, då tar vi en tom Absolut vodka-flaska och häller över. Det ser lite finare ut. Ingen ska tro att vi är några fattiga jävlar som dricker BAG IN BOX-vodka.

Så nu finns allt i flaskan. Har nån några tomma fina spritflaskor får ni gärna skicka hit dem.

Snygga byxor



Richard gillar inte dessa byxor, jag får hängröv i dem säger han. Eller, det ser ut så. Därför försöker jag ha på dem så mycket som möjligt. Utan att tvätta dem, så dom hänger så mycket som möjligt. Det är nice!

Körkortsfoto

Nu har vi vart på Väla och handlat lite kläder till mig. Vi åkte dit för att ta ett nytt körkortsfoto till Richard, idiot som han är har han tappat hela plånboken vilket gjort att jag fått betala ALLT i en hel månad. Jag tror fortfarande att det var en del av hans plan. I alla fall så var vi på Väla. Vi kom precis hem. Och vad är det första vi kommer på när vi kommer innanför dörren?

Just det. Körkortsfoto. Det glömde vi. Så det blir väl till att köra tillbaka när Richard lugnat ner sig och slutat skrika och gapa över hur dumma i huvudet banken är.

Just det. Richard fastnade i en skjorta inne i provrummet. Fan att jag inte hade kameran med. Han såg ut som en kräfta. Jag grät av glädje.

Räkningar & annat

Vi sitter och betalar räkningar.

Richard: Friskis? Vad är det? 54 kronor... Varför betalar jag för det?
Sofia: Telia? Varför får jag fortfarande räkningar från Telia?

Vi sitter konstant och betalar saker vi inte använder. För att vi inte orkar säga upp det. Smart va?

Nu försvann han in på toaletten med laptopen och sitter där och betalar räkningar. Som att jag går på den lätta. Jag skrev till honom på msn;

Sofia säger: vart är du
[email protected] säger: hemma hos mig
Sofia säger: Mmm, det är jag med. Men var?
(Här hör jag ett skratt, eller mer ett fnissande från badrummet)
[email protected] säger: sitter på porslinsfåtöljen

Men plötsligt vänder han, och blir svartsjuk.
[email protected] säger: vem skriver du till?
[email protected] säger: hör allt knapprandet






Kommentar från mig själv

Richard försöker lura mig och skriva kommentarer till mig med falskt namn. Fast han glömde ändra namn. Så nu står det att det är jag själv som skrivit kommentaren. Det är inte sant.

Världens vackraste tjej



Här kommer en fin bild på mig. Jag tänkte ni ville se vackra mig. Eller, det är typ ingen som läser min blogg. Jo, mamma. Här är jag mamma! (Bilden är inte från idag, idag ser jag rent ut sagt förjävlig ut, inget som du vill se mamma.)

Richard vill flytta till Afghanistan och sova

- Fan vad jag hatar att jobba. Finns det inget land man kan leva i några år för typ 100.000?
- Thailand kanske...
- Nej!!! Inget sånt land! Typ... Afghanistan! Fan vad skönt det hade varit... Sova hur länge man vill!
- Men, vad skulle vi göra där?
- Vi skulle kunna sova hela tiden. Ligga i sängen dygnet runt. Vill du inte det älskling?
- Så vi ska alltså flytta till Afghanistan för att sova????

Ja, det är Richards livsdröm det...

Richard önskar livet ur mig

Varje morgon vi ska gå upp är det samma visa. Jag får bokstavligt talat dra upp Richard ur sängen, hälla vatten över honom & tända lampan. Varje morgon är han lika förbannad och säger att han vill mörda mig. Han skriker dessutom alltid ungefär såhär;

Jag skiter i det! Jag säger upp mig! Jag ska aldrig mer jobba! Och dig hatar jag, kan du gå och döööööööööööö??????


Men efter några minuter är jag säker igen och då erkänner han att det är bra att jag är där och drar upp honom. Idag är han faktiskt hemma. Tur för mig som är sjuk. Han tar hand om mig, min lilla prinskorv.

Bedrövliga naglar

Igår skulle jag fixa mina naglar. Dom nästan faller av så ruttna dom ser ut nu. Har ungefär varannan kvar. Det är inte alls snyggt,  men jag säger till alla att det är meningen. I alla fall så vaknade jag med sån jävla huvudvärk. På min lediga dag & allt. Så typiskt. Då känns det lite bättre att vara sjuk idag. Eller mja, det blir ju en karensdag... Sen är jag ledig imorgon. Vafan, inga pengar då heller. Jag måste börja planera min sjukdom.

Ska man vara sjuk så ska man fan se till att få bästa möjliga betalning för det. Så jävla roligt är det inte att vara sjuk.

Monopol

Jag har köpt monopol. Dömt att misslyckas. När det åker fram är det minsann inte rent spel som gäller, nej, då ska det fuskas maximalt. När vi spelat klart erkänner vi dock alla fusk vi lyckats med under spelets gång. Det fusk jag är mest stolt över är när jag sålde Richards hus. Han märkte ingenting! Det tycker jag är enormt skickligt gjort.

En del säger att det inte känns bra att vinna på fusk. Jag håller inte med överhuvudtaget. En vinst är en vinst, och har man lyckats fuska samtidigt utan att bli påkommen tycker jag är en ännu större vinst. Det blir lite mer sport över det hela. Vill man verkligen bli fiende med min mamma ska man föreslå en monopolkväll.

"Jag vinner nästan alltid, och jag brukar vara bank också!"  Någon som ser nåt samband?

Lördagskväll

Äntligen hemma från jobb. Då ska man snart över till Ewa och sjunga singstar. Eller vad det heter. Sitter här proppmätt efter att ha tryckt i mig massor med tacos. Jag gör bäst i att sitta still efter en sån här måltid, annars kan det hända att jag spyr. Jag försöker just nu få plats med en grogg också, bag-in-box vodka och sprite.

Det var ett jävla meck att handla den jävla maten. Hade slarvat bort min plånbok, som vanligt. Sprang runt och kollade i alla kassor, kassakontoret och fikarummet. Tillslut hittade jag den i förbutiken. Sedan bar det iväg hem till mig en sväng för att hämta lite kläder. Som vanligt satt Richard kvar i bilen och väntade medan jag sprang över parkeringen mot huset. Då tänkte jag; tänk om Richard tutar nu och så blir jag jätterädd och ramlar mitt framför strålkastarna. Tyckte det var en oerhört rolig tanke och sprang alldeles för mig själv och skrattade högt och flåsade.

Varför jag sprang? Jag springer alltid när jag tror att ingen ser mig. Just för att det går så jävla långsamt att gå. Det säger ju sig självt. Men det ser nog förjävla dumt ut när jag kommer rusande med väskan rakt upp i luften (för jag har armen så när jag springer av någon anledning) högklackat kanske och jeans. Folk tror nog att jag har bråttom, men så är alltså inte fallet. Jag har bara tråkigt.

Nu är det iallafall dags för mig att byta om eftersom jag spillt mat över mina kläder, och kanske fixa till ett & annat som behöver fixas. Richard tar hand om disken sålänge, han är väl för go?




Uppe med tuppen!

Nu bär det av till jobb. Har varit vaken sen halv sju så jag har till och med hunnit äta frukost. Väckte precis Richard och han blev glad över att vakna till en så underbart vacker syn.

Har ni sett så långa armar jag har? Jag tror knivlisa hade velat ha dem....


Oxfilé

Äntligen hemma!
Kan ju tala om att jag inte hade ett enda hål! (Men det såg ni säkert på bilden?) Så nu är det ett helt år kvar till nästa gång. Det blev som jag trodde. Dessa jävla bilder dom ska ta... Vi kämpade på ett tag med dom stora, men övergick sedan till barnstorleken och då gick det bra. Jättefina tandbilder. Fick tyvärr inte ta hem dem....
Men, ett klistermärke fick man iallafall och det är ju inte fy skam.

I väntrummet hos tandis hittade jag & Richard en whiteboard. Vi lämnade lite avtryck, Richard sa att han skulle skriva något snuskigt när jag låg i stolen. Glömde titta när vi gick hem, hoppas han inte gjorde det. Då kanske jag inte får komma tillbaka igen. Jag läste även bamse.

Sen bar det av till jobbet, det var lika tråkigt och meningslöst som vanligt. Jag är en av de lyckliga som även ska jobba helgen. Men det är ju snällt att jag får hem & vända mellan.

Och snart blir det oxfilé! Vi tänkte laga makaroner och falukorv men det känns så fel en fredag. Då brukar jag alltid tänka att jag har ett så pissigt liv, jobbar helg OCH äter makaroner & ketchup en fredag!!!! (fast jag ibland kan tycka det är godare, fel av mig?) Jag kanske lyxar till det med en Sofiero-öl efter maten, det ni. Börjar nästan känna den svenska avundsjukan när jag skrev det där.

I alla fall, nu ska jag hjälpa Richard med maten. Eller.... det ska jag inte. Jag ska kolla på let's dance & irritera mig på blondinbella. Ja, jag blir faktiskt jättearg. Men ändå ska jag kolla.




En timma kvar!

Då var det dags för tandis om en timme. Jag ska dock bara till tandhygienisten, det är viktigt att det blir rätt. Det tycker jag är rätt bra, hittar hon några hål kan hon ändå inte laga dem idag. Skönt. Jag har försökt använda lite tandtråd så jag ska bli riktigt fin i käften. Det gick rätt bra.

Jag är sugen på chicken nuggets nu också, men när jag gjort tänderna så fina känns det dumt att börja trycka i mig massa mat och kaffe och så. Jag har dessutom precis ätit frukost. I alla fall, här kommer en vacker bild på mina tänder.


To do list!



  • Jobba med ritad klocka på armen
  • Sätta in en tia på kontot (på banken)
  • Skrika "stopp i lagens namn" efter en polis
  • Ringa pizzerian och bara säga "vesuvio" (min favorit, fastän den måste vara den tråkigaste...)
  • Leka utvecklingsstörd i mataffären
  • Gå och handla med ritade morrhår i ansiktet
  • Jama som en katt varje gång man passerar någon
Antal utförda: 0

Har glömt min favorit; duscha med kläderna på. Har inte blivit av än, men det lär bli det första vi bockar av!

Slampig?

Jag kom & tänka på en sak. Ser jag billig ut? Hade en trevlig kund en gång som inte kunde bestämma sig i vilken kassa han skulle gå i. Tillslut valde han min kassa.

- Jag tar dig, för du ser så billig ut!

Ja, det kanske jag gör då. Och ärligt talat har det hänt mer än en gång!

Tulpanens dag

Efter en enastående middag bestående av kycklingvingar sitter vi nu och kollar på film, The Break-up. Jag lät som vanligt Richard välja film, då han vägrar kolla på filmer jag gillar. Det slutar bara med att han ligger under vardagsrumsbordet och tjurar och gör konstiga läten. Jag har redan sett filmen, det är rätt bra, för då kan man avslöja vad som händer i förväg. Alltid uppskattat.

I alla fall, fick höra att det var tulpanens dag idag, så jag var snabb med att köpa några! Här kommer en snygg bild på mig & tulpanerna, efter jag sovit middag innan, därför ser jag så pigg & glad ut.


Framförallt glad ;)


Dags för det årliga besöket hos tandis!

Imorgon är det tandis som gäller. Richard tror att han ska få följa med in, men jag tänker lämna honom i väntrummet. Jag är nämligen så töntig när jag är hos tandis, gråter & så, men bara om det är någon med mig som kan tycka synd om mig. Därför får han alltså inte följa med, eftersom jag ska till jobbet direkt efter och det är ju tråkigt att vara helt svart under ögonen då.

Men han tror alltså fortfarande att han ska få följa med in. Han har fel. Jag märker att han försöker ställa sig in nu och fjäskar allt vad han kan bara för att få vara med & skåda mina vackra gaddar imorgon. Jag har fått glass och coca cola, han har klappat mig när jag sov middag nyss. Vad roligt det ska bli att göra honom besviken.

Nu när jag läste igenom vad jag har skrivit dök det upp en ond tanke i mitt huvud.... Är det kanske så att han vill att jag ska ha hål? Coca cola och glass.... Richard, hur ligger det till egentligen?


Semesterresa till Tyskland!

Nu ska jag minsann boka resa. Utan Richard. Han säger att han skäms för mig, så då ska jag minsann ta mitt pick och pack och dra långt söderut. Kanske blir det Tyskland? Jag har ju trots allt släkt där.

Jag är lite kluven, det hade dock vart roligt om Richard fick träffa min mormor osv, även om hon inte ens kommer ihåg vem jag är. Det hade blivit intressant. Hade lämnat de två ensamma bara för att jävlas med Richard. Han hade fått följa med henne till kyrkan minst tre gånger om dagen och lyssna på tysk bön.
Själv skulle jag dra runt i Berlin och shoppa.

Det kanske inte är någon bra idé trots allt. Jag har börjat fundera på vad jag ska ge Richard när han fyller år. Fyller 25, alltså gubbe. Tyvärr är det så att jag är så fantasilös och kommer aldrig på bra födelsedagspresenter/julklappar. Därför fick inte Richard ens någon julklapp av mig. Jag fick dock ingenting av honom heller. Jag tror vi är värda varandra...

Här kommer en fin bild på mig som gör att Richard kommer älska mig ännu mer;


 

Sjuk

Jag ber om ursäkt för den dåliga uppdateringen på sistone. Insjuknade tyvärr i tuberkolos och har därmed legat på sjukhus i en månad.

Det var bara det.

RSS 2.0